П`ятниця, 17.05.2024, 17:17
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:09
Загальношкільні батьківські збори

27 грудня 2016 в Нижньосиньовецькій ЗОШ проведено загальношкільні батьківські збори «ВЗАЄМОДІЯ ШКОЛИ І СІМ’Ї У ВИХОВАННІ ОСОБИСТОСТІ».

На розгляд присутніх було запропоновано питання:

1. Аналіз показників успішності та відвідування учнів за І семестр 2016/2017 навчального року. Підготовка до ДПА і ЗНО.
2. Про адміністративну відповідальність батьків за виховання дітей.
3. Про стан відвідування учнями школи та робота по попередженню правопорушень серед неповнолітніх.
 

   При розгляді питань порядку денного директор школи Панчук Олена Іванівна у своєму виступі розповіла присутнім про основні напрями роботи педагогічного колективу школи. Вона зазначила, що сучасна сім’я стає головною ланкою у вихованні дитини. Вона має забезпечити їй належні матеріальні та педагогічні умови для інтелектуального, фізичного, морального та духовного розвитку. Для дитини матуся й татусь – це найголовніші люди, які зрозуміють її, дадуть їй пораду. Але хто допоможе батькам надати педагогічних знань? Звичайно, це школа. Від того, як буде побудовано місток між батьками, дітьми й школою, залежить навчання наших дітей, роль їх у дитячому колективі, психологічна реалізованість і захищеність. Цього батьки можуть досягти, дотримуючись методичних порад і рекомендацій щодо виховання й навчання дітей у сучасній родині через взаємодію зі школою.

ЗДНВР подала порівняльний аналіз стану відвідування учнями школи за минулий та поточний навчальний рік, який показав, що внаслідок узгоджених дій адміністрації школи, класоводів, класних керівників, батьків учнів досягнуто вагомих результатів – значно скоротилося число пропущених занять учнями без поважних причин.

      А по закінченню Олена Іванівна щиро привітала всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Адже,  це свята, на які чекають у кожному домі. Свята, з якими пов’язані найтепліші спогади та найкращі сподівання. У цю пору родини збираються за святковим столом. У гості приходять добрі друзі. Домівки наповнюються радістю та веселощами.

            Олена Іванівна побажала всім , щоб ці чудові почуття не полишали жодної оселі цілий рік. Щоб у кожній родині панували злагода та добробут.
Нехай у новому році втіляться в життя всі найзаповітніші мрії.

Успіхів, любові, миру та добра.

Веселого Нового року та щасливого Різдва!

 

Переглядів: 643 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024