Вівторок, 21.05.2024, 10:35
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:04
Тиждень педагогічної майстерності в Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Тиждень педагогічної майстерності

в Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

На сьогоднішній день освіта перебуває в постійному оновленні і вимагає від педагогів новаторських ідей, новітніх підходів в організації та проведенні занять. Стає очевидним, що досягнення мети сучасної освіти пов’язане з особистісним потенціалом педагога, його загальною та професійною культурою, без яких неможливе вирішення наявних проблем навчання та виховання відповідно до нових освітніх парадигм. Саме тому особливої актуальності набувають питання підвищення й розвитку рівня професійної компетентності вчителів. У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог, що усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг перед своїми учнями, їхніми батьками та колегами-педагогами, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології. З метою упровадження в навчально-виховний процес ефективних форм і методів роботи у Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з 16 по 23 лютого пройшов методичний Тиждень педагогічної майстерності .

Основним завданням проведення Тижня було розвиток ініціативи та творчого пошуку педагогічних знахідок, демонстрування та обмін перспективним педагогічним досвідом роботи.
Програма проведення Тижня поєднала різні напрями роботи педагогів, які атестуються у 2020-2021 н.р.

Тиждень представив собою калейдоскоп показових уроків, виховних заходів, тренінгу, під час яких педагоги прагнули показати свою майстерність і знання опанованих інтерактивних, проєктних та інформаційно-комунікативних технологій, а саме:

  • Урок-гра з математики,1 клас - вчитель Гушу А.В.
  • ЯДС, 2 клас - вчитель Зегря Т.С.
  • Румунська література, 6 клас - вчитель Кожокар В.Г
  • Українська мова,8 клас - вчитель Лерка О.Є.
  • Алгебра, 9 клас - вчитель Азоіцей Л.В.
  • Тренінг «Профілактика булінгу в учнівському середовищі»- практичний психолог Унгурян М.І.
  • Виховний захід «Пам’яті Небесної сотні» - педагог-організатор Стратулат І.М.
  • Поетичний вернісаж  «Довго щирими словами до людей промовлятиму я…» (до 150-річчя з дня народження Лесі Українки» - вчитель                  Лерка О.Є.

З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіє сучасними освітніми методиками і технологіями, активно їх впроваджує, використовує і поширює в професійному середовищі.

Проаналізувавши проведену роботу теоретичного і практичного напряму дирекцією та  членами атестаційної комісії було зроблено висновки про високий рівень проведених методичних заходів, належну підготовку педагогів та прийнято рішення у майбутньому націлити всіх учасників навчально-виховного процесу на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та учнів.

Найщиріші  вітання всім  педагогам, талановитим учням, здійснення всіх мрій, творчих успіхів та професійних звершень!

У кожній людині є сонце.

Тільки дайте йому засвітити!

 

              Заступник директора з навчально-виховної роботи Лерка О.Є.

 

 

 

Переглядів: 198 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024