Вівторок, 21.05.2024, 02:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:58
Тиждень безпеки дорожнього руху в Нижньосиньовецькому ліцеї

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися  певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах міст та сіл України. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху.

Відповідно до розпорядження Тереблеченської сільської ради  та наказу по школі, з  метою ознайомлення та закріплення знань правил дорожнього руху, вміння правильно поводитися в громадських місцях, а закрема на дорогах , в Нижньосиньовецькому ліцеї проведено тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом тижня діти нашої школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них.

Велика увага приділялася вивченню правил дорожнього руху  з учнями початкових  класів,  адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час бесід, розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.

Вчителькою основ здоров’я було проведено заняття з правил поведінки пішоходів під час переходу вулиць. Даний захід пройшов в цікавій невимушеній обстановці.

Протягом тижня були обладнані куточки  безпеки дорожнього руху. Також пройшли тематичні конкурси ,виховні години.

У 5 – 11 класах проведено виховні години «Безпека на дорозі залежить від кожного».

 Для всіх учнів проведено конкурс малюнків «Безпека дорожнього руху очима дітей».

Переглядів: 85 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024