Вівторок, 30.04.2024, 09:25
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:58
Тиждень безпеки дорожнього руху

        

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в нашому ліцеї з 13.11 по 17.11.2023  року проходив Тиждень безпеки дорожнього руху,на протязі Тижня проведено:

-Виховний урок «Безпека на дорозі — безпека життя».

- Індивідуальні та групові профілактичні бесіди з учнями, що мають велосипеди, роликові ковзани, скейти та інші сучасні засоби переміщення з питань безпеки дорожнього руху.

-Цільові профілактичні заходи: «Свідомий пішохід», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», «Мототранспорт: засіб пересування чи небезпека на дорозі?»

-Конкурс малюнків «Правила дорожнього руху знай — життя та здоров’я зберігай»

-Бесіду з елементами вікторини «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай» 1-4 кл.

Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

        У 5-9-х класах вчитель основ здоров’я Дамаскін Л.Г. провела уроки на тему «Безпека на дорозі», на яких учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.

В роботі з учнями були використані різноманітні форми роботи, а саме: ігрові, тренінгові технології, інтерактивні форми виховної діяльності з урахуванням вікових особливостей учнів.

        Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

             

     

      

               

        

      

     

      

      

      

     

     

Переглядів: 40 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024