П`ятниця, 17.05.2024, 17:25
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:31
СУПЕРВІЗІЯ - НОВИЙ МЕТОДИЧНИЙ СЕРВІС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НУШ.

Для вчителів початкових класів закладів освіти Тереблеченської територіальної громади  , 12 жовтня, проведено групову супервізію з актуальних питань реалізації реформи НУШ.


В ході бесіди з планування окреслено проблемні питання. Далі засобами тренінгових вправ та інтерактиву відбулось  обговорення шляхів подолання труднощів в професійній діяльності. Вчителям запропоновано кейс з методичними  інструментами для вирішення поширених проблем організації освітннього процесу в початкових класах.
Обговорено і питання фахового удосконалення та побудови індивідуального маршруту професійного розвитку, запропоновано форму самооцінювання, яка, безперечно, має стати першою сходинкою в цьому маршруті.
Наступний етап супервізії- спостереження за практичною діяльністю, яке здійснюватиметься індивідуально на запити вчителів.Родзинкою зустрічі стали пісні, які по завершенні роботи подарувала всім бібліотекар Нижньосинівецької школи Олена Лазарівна Георгіу.За чаюванням з неповторними румунськими піснями вчителі спілкувались, відпочивали і обмінювались позитивними емоціями.Учасники зустрічі відзначили важливість активної взаємодії з колегами в питаннях професійного розвитку педагогічних працівників.
Супервізія- нова послуга з практичної методичної  допомоги педагогам в питаннях організації освітнього процесу в НУШ.
Тереблеченська громада в повній мірі забезпечує педагогів методичним супроводом: участь у професійних спільнотах, індивідуальні консультації, підвищення кваліфікації засобами неформальної освіти, психологічна підтримка, супервізія,- послуги, що надає Центр професійного розвитку педагогічних працівників сприяють фаховій підтримці вчителів громади.
Важливо, що послуги з супервізії вчителям  НУШ надає сертифікований експерт, що пройшов навчання супервізорів, організоване обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, директор ЦПРПП Олеся Намака.

 

Переглядів: 247 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024