Вівторок, 21.05.2024, 07:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:35
День педагогічної майстерності

    У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог, що усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг не тільки перед державними органами, а перш за все своїми учнями, їхніми батьками та колегами-педагогами, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології.

    На виконання плану роботи школи на 2018/2019 навчальний рік ,з метою підвищення педагогічного, психологічного та фахового рівня педагогічних працівників закладу, задоволення потреб щодо професійного зростання молодих спеціалістів  20 лютого 2019 року в Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов день педагогічної майстерності.

    Розпочався  день  з оперативно-методичної наради, де заступник директора з НВР  Лерка О.Є. глибоко проаналізувала результати моніторингового дослідження щодо виявлення готовності педагогів до інноваційної діяльності.

     Інновації, які охопили освіту, органічно вплітаються в навчально-виховний процес Нижньосиньовецької ЗОШ. Сучасні педагогічні ідеї уміло утілили в практичну діяльність вчитель математики  Строїч Коріна Дмитрівна, під час показового уроку « Раціональні числа.Додавання і віднімання раціональних чисел». Цікавими за змістом і нетрадиційним за структурою були уроки вчителя  обслуговуючої праці Лерка Отілії Іванівни у 6 класі з теми "Традиційні способи виготовлення народної ляльки. Одяг ляльки» та вчителя- логопеда Мітран Наталії Георгівни у 3-4 кл.з теми : «   Автоматизація звука S в словах», в ході яких учні  та вчителі виявили свої творчі здібності, пізнавальну активність та компетенції, які базуються на самоорганізації та самоосвіті. Уроки проведено у форматі змішаного навчання, що дало можливість урахувати індивідуальні потреби кожного учня. Уроки відзначалися системним використанням креативних методів і прийомів, що спонукало учнів до творчого використання додаткових джерел інформації. Нові підходи вчителів до технології уроку забезпечують сприятливі умови для розвитку творчості учнів.

   Продуктивно пройшла робота школи молодого  вчителя «На шляху до майстерності».Вчителі , які атестуються  в цьому році поділились досвідом роботи, показали весь свій педагогічний арсенал нових прийомів у проведенні сучасного інноваційного уроку.                                                                                                                           

   З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіють сучасними освітніми методиками і технологіями, активно їх впроваджують, використовують і поширють в професійному середовищі.
Проаналізувавши проведену роботу адміністрацією школи та  членами атестаційної комісії зроблено висновки про високий рівень проведених уроків та методичних заходів, належну підготовку педагогів та прийнято рішення у майбутньому націлити всіх учасників навчально-виховного процесу до пошуку нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та їхніх вихованців.
     Висловлюємо сердечну вдячність за невтомну працю нашим професійним педагогам, талановитим юннатам.

Тим, хто пізнати добро допоміг,
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста,
Тим, чиє слово добром пророста,
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші найкращі вітання!

 

                                                                                                                                    Заступник директора

 з навчально-виховної роботи Лерка О.Є.

                   

                   

                   

                   

Переглядів: 288 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024