П`ятниця, 17.05.2024, 22:42
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:52
Атестація педагогічних працівників в Нижньосиньовецькій ЗОШ

         

 

 На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників України організовано та проведено атестацію педагогічних працівників Нижньосиньовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2017-2018 навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.

Обов’язковою умовою організації та проведення атестації педагогічних працівників було дотримання законодавчих та нормативних вимог, в оцінюванні діяльності педагогів. Згідно з установленим порядком була забезпечена робота атестаційної комісії І рівня. План роботи атестаційної комісії на 2017– 2018н.р. виконано в повному обсязі. Накази про результати засідань атестаційної комісії видані своєчасно. За планом – прогнозом була запланована атестація 4 педагогічних працівників.

За результатами атестації  :

 1) підтверджено відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший вчитель» 2 педагогам: Сташеску Валентині Василівні та  Унгурян Марії Іллівні;

2) порушено клопотання перед атестаційною комісією управління освіти Глибоцької райдержадміністрації про присвоєння Мутеліці Інні Степанівні кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»;

3) присвоєно Гринчуку Андрію Георгійовичу кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії».

 Аналіз підсумків атестації педагогічних працівників свідчить про те, що атестація стала чинником професійного зростання педагогів. Цьому сприяла низка заходів, у тому числі різноманітність форм методичної роботи, спрямованої на виявлення, вивчення, пропаганду та поширення педагогічного досвіду через проведення відкритих уроків, позаурочних заходів, виступи на педагогічних радах, семінарах.

Усі педагогі, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом.Найбільш повно та яскраво особистості педагогів проявилися в ході творчих звітів. Кожен із них продемонстрував свою методичну та фахову майстерність, вміння володіти аудиторією, вільно висловлюватися. Педагоги школи поновили методичні папки, які дали змогу простежити рівень професійної майстерності; заповнили діагностичні анкети, у яких відзначили свою участь у методичній роботі , підвищення своєї кваліфікації.

Атестація пройшла без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в професійну діяльність педагогів.


 

                                                                                ЗДНВР   Лерка О.Є.

Переглядів: 432 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024