Вівторок, 21.05.2024, 11:04
Вітаю Вас Гость | RSS

Вас вітає сайт Нижньосиньовецького ліцею

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:16
Атестація 2021

Звіт

про проведену роботу за період атестації вчителів Нижньосиньовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів в 2020-2021 навчальному році

     Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності закладу.
Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів закладу.

          На початку атестаційного періоду в школі  були створені умови для успішного проведення атестації, видані накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Згідно плану роботи атестаційної комісії на 2020-2021 н.р. здійснено:

- корегування плану атестації на рік;

- проведено робочі засідання шкільної атестаційної комісії;

- організовано виступи вчителів, що атестувались на засіданнях методичних об’єднань, семінарах, педрадах;

- вивчено рейтинг вчителів, які проходили атестацію за рівнем кваліфікації та загальної культури ;

- проведено творчі звіти за міжатестаційний період.

    Атестаційна комісія відповідно до затвердженого графіку роботи вивчала педагогічну діяльність осіб, які атестуються, шляхом відвідування уроків, позаурочних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів, з предмета, що викладає вчитель, ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов'язків, його участі у роботі методичних об'єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов'язаних з організацією навчально-виховної роботи, тощо.

     11 березня відбулося засідання шкільної атестаційної комісії № 4, на якому було прийнято рішення про атестацію педпрацівників. Атестаційна комісія ухвалила:

  1. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» практичному психологу і соціальному педагогу шкли Унгурян Міхаєлі Іванівні та педагогу–організатору школи Стратулат Ірині Маринівні.
  2.  Підтвердити відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст » та відповідність раніше присвоєному званню «старший вчитель» вчителю початкових класів Зегрі Т.С.

      3. Порушити клопотання перед атестаційною комісією Тереблеченської сільської ради  про:

   1) Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та відповідність раніше присвоєному званню «старший вчитель» заступнику директора школи, вчителю української мови та літератури Лерка О.Є., та  вчителю математики та інформатики Азоіцей Л.В.

6) Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння звання «старший вчитель» вчителю початкових класів Гушу А.В. та вчителю румунської мови та літератури Кожокар В.Г.

   Атестаційна комісія закладу проявляла принциповість при оцінці діяльності педагогів, дотримувалися наступності у підвищенні категорій, звертала увагу на результативність роботи педагогів, їх науково-методичну діяльність.

Переглядів: 178 | Додав: Haker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024